Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, November 24, 2010

Terima kasih daun keladi...

Semasa peringkat awal pembikinan blogku ini hanya simple aje. Tiada gadjet yang canggih seperti blog-blog rakan alam maya yang lain. Namun setelah melayari ke banyak blog, aku mendapati ada pelbagai jenis gadjet yang sebelum ini aku tidak tahu bagaimana untuk meletakkannya di dalam blogku.

Atas kemurahan hati rakan-rakan blogku ini seperti
blog haszuraidah dan blog tutorial untuk blog/tips blogspot untuk mengadakan ruangan tutorial bagaimana meletakkan gadjet-gadjet ini, telah memberi peluang kepadaku mengaplikasikannya di blogku. Lihatlah hasilnya, sekarang blogku lebih kemas dan cantik, sehinggakan mendapat 'nice blog award' dari pemilik blog myrevenge zone1!

"terima kasih daun keladi
lain kali nak belajar lagi..."


14 comments:

  1. cayalah akak.. akak, kalu nak lagi cantik kan, background kat tulisan ni bagi kaler putih or hitam.. tapi yg tu saya takde tutorial, rasanya blog tutorial tu ada bagitau cane nak tukar background..

    ReplyDelete
  2. has~anyway tq sbb beritahu info ni...:)

    ReplyDelete
  3. wah.. semakin maju.. tahniah n keep it up
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  4. nur~tq for da kata2 semangat tu :))

    ReplyDelete
  5. SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://theun4givenii.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  6. lia ~ terima kasih daun keladi,
    sudi-sudilah datang lagi!

    ReplyDelete
  7. Mega, satu peningkatan yang membanggakan... menarik sekali.

    ReplyDelete
  8. mmg slalu jengah blog teratai..hihihi
    chaiyok3...

    ReplyDelete
  9. lia~amat2 suka terima kedatangan lia, tak cukup tapak tangan, nyiru kak tadahkan!

    ReplyDelete
  10. nur~terima kasih,sudi-sudilah bertandang ke sini lagi! Nur antara pengomen kental blog kak~I like it :)

    ReplyDelete
  11. ada token entri utk akak..publish jam 8.23 pagi nanti..

    ReplyDelete
  12. has~ok, nanti kak gi tengok, tq:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)