Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, January 24, 2011

Pernah dapat ucapan ini tak?

Seronoknya aku tak terhingga, apabila seseorang mengucapkan, "Hati Aku Cinta Kau Seorang!". Senyuman aku meleret sampai ke telinga, sambil tangan aku menerima bungkusan itu...

Eh,eh jangan salah sangka ye atau fikir yang bukan-bukan....!!

Kata-kata itu sebenarnya diucapkan oleh anak-anakku (along dan angah), semasa mereka menghulurkan bungkusan gula-gula HACKS yang aku minta mereka beli. Saja je mereka nak mengejutkan maknya dengan kata-kata romantik begitu! Tapi seronok juga, mendengar kata-kata romantik yang jarang-jarang aku dengar sejak kebelakangan ini!


5 comments:

  1. hehe ni khas untuk org yg suka sangat makan HAKCS.

    ReplyDelete
  2. hehe...senyum sampai telinga jugak :)

    ReplyDelete
  3. hihihi..memang best kak..nak2 lagi yg surprise..memang takleh brenti tersengihla..

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

    Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

    ReplyDelete
  4. Hehe, weehuu, gula2 hacks, gula2 paling romantik sebenarnya, hehe..

    ReplyDelete
  5. Salam has,

    sekarang ni pun masih tersenyum sorang2 bila teringatkan ucapan tu...

    Salam Aretikz,

    yes, memang gula2 paling romantik..dpt hilangkan batuk juga!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)