Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, January 26, 2011

Seleraku makin bertambah!

Alahai aku rasa berat badanku dah makin bertambah! Apa tidaknya, sejak si angahku menjadi chef di rumahku, macam-macam yang dia masak....

Pagi tadi bila aku sampai aje di sekolah, ada kawan aku dah tegur, nampak macam berisi...bukan 'macam' dah, tapi memang berisi!! Ini nak kena slow down sikit makan ni, tapi kalau hari-hari ada je menu baru...rasa-rasanya susah sikit, hi,hi...!

Baru-baru ini, angah ada masak beef steak resipi tok ma! Sedap sampai menjilat jari gitu! So macam mana nak kuruskan badan...memanglah payah, hu,hu...

Oklah,kalau nak tahu resipinya, jom tekan aje kat sini



3 comments:

  1. bella kalo duk umah mak.. komfem bukan berisi lagi.. da bomb!!

    ReplyDelete
  2. salam aretikz,

    owh, maggi pun sedap nak2 kalau letak fish ball n telur!

    salam bella,

    biasalah tu...he,he..:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)