Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, November 23, 2011

Dah Dapat Masuk!

Alhamdulillah akhirnya dapat masuk ke web site SPLG tapi agak slow. Tarikh memasukkan maklumat Book Review (BR) dan Kehadiran Kursus Luar (KKL) juga dilanjutkan sehingga Januari 2012. Sila layari url splg ini sentiasa http://apps.moe.gov.my/splg
untuk perkembangan terkini.

Step-step masuk laman web SPLG :

1. Guna internet explorer, taip ur
l ini http://apps.moe.gov.my/splg


2. Gambar di bawah akan tertera; klik sama ada modul suldp atau modul individu untuk key in maklumat BR dan KKL anda.



6 comments:

  1. thanks share info2 begini kat entry..

    ReplyDelete
  2. mama aini ~ tak rugi apa-apa pun share,untuk kebaikan semua,sama-sama:)

    ReplyDelete
  3. Cikgugeo ~ tak pe buat slow2, masa pun panjang lagi. Sekarang ni pun web splg tu x berapa stabil. Kadang2 dpt masuk, kadang2 x dpt masuk!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)