Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, November 25, 2011

Minyak wangi oh minyak wangi...



Gara-gara nak menjadi "business woman", kali ini beg along dipenuhi minyak wangi bila balik cuti akhir tahun ni. Semuanya yang ditempah oleh kawan-kawan aku dan kawan-kawan suami aku. Tambahan pula di Adelaide ada 'sale', jadi harganya taklah mahal sangat. Jadi along tolonglah beli untuk kawan-kawan yang pesan!



macam-macam jenis pun ada!



Dah di'pack' untuk dihantar...

8 comments:

  1. wah banyaknya minyak wangi.. harum semerbak lah..


    jom jadi rerama berterbangan
    http://www.kakyong.com/2011/11/segmen-rerama-berterbangan-dec-2011.html

    ReplyDelete
  2. kakyong ~ semuanya pesanan kawan-kawan:)

    ReplyDelete
  3. homaai ! wanita berkerjaya nie :)

    ReplyDelete
  4. wah. bagus. wangilah kamu teratai...huuu

    ReplyDelete
  5. kalau ada keluarga kat luar negara senang nak kirim brg2..kat sana jauh lbh murah harganya..byknya pesanan kawan2 tu..he2x..

    ReplyDelete
  6. mama aini ~ betul3x, rebut peluang yg ada,nanti bila along dah habiss belajar, x adalah lagi peluangnya!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)