Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, September 12, 2012

Puding Oreo Bercoklat

Sebelum menyambung semula pelajarannya di UM, chef aiman sempatlah membuat sejenis puding iaitu puding oreo bercoklat. Sebenarnya, semua bahan puding ini saya dah beli awal-awal kononnya nak buat time puasa hari tu. Tapi niat tu tinggal niat...tak terbuat pun!

Nasib baik chef aiman tolong buatkan...dan tak kempunanlah adik-adiknya nak merasa puding oreo ini. Sedap tak terhingga, terutama bila makan sejuk-sejuk dan paling menyamankan bila biskut oreo ini 'melt' dalam mulut. Bahagianya lah....:)

Nak tahu resipinya, jangan segan-segan klik link di bawah ya....

16 comments:

  1. bentuk star lg....bertuahnya ada yg buatkan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, nasib ada si angah tolong buatkan!

      Delete
  2. wahhh sedap nya kalo dapat makann..nakk...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry..semua dah habiss dimakan oleh anak2..!

      Delete
  3. tempting gila tgk puding tu.. mesti sedapan? kalau rajin nk try la nanti.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap terutama makan sejuk2..try lah buat!

      Delete
  4. wahh pandainya dia masak, meleleh ayo mulut nengoknye...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je campur ikut step2nya...pasti jadi!

      Delete
  5. Replies
    1. Pasti tak menyesal membuatnya....

      Kak pun buat juga utk potluck kat sekolah Sabtu ni:)

      Delete
  6. ehem nampak menyelerakan..mama ada baca blog ank teratai ni..pandainya dia memasak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk anak tekak memakannya...:)

      Time cuti bolehlah si angah masak, sekarang ni tengah belajar kat UM. Jadi maknya kena masak sendirilah....hu,hu,hu!

      Delete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)