Tuesday, November 19, 2013

Lama Menyepi!

Lama betul menyepi...hampir 2 bulan lamanya. Ingatkan dah tak ada rezeki sejak berpindah ke agen affiliate ni, rupa-rupanya masih ada rezeki dari Job Di Rumah ni. Semalam bila buka emel, terlihat dalam inbox ada pesanan dari agen affiliate JDR...Alhamdulillah ada lagi rupanya rezeki dari JDR. Sesiapa yang nak join JDR ni atau mahu menjana pendapatan melalui internet, bolehlah klik banner Job Di Rumah di blog ni. Terima kasih kepada yang sudi join ya :)


Saturday, November 16, 2013

Jom ke INTI Naik Ford!

Jangan marah, sebenarnya nak beritahu ada 2 CPUV yang aktif di blog kelip-kelip ini iaitu INTI International University dan Ford. CPUV Ford tu, baru je dapat. Rasanya bermula 2 hari lepas iaitu pada 14/11/13. Syukur sangat-sangat, walaupun sejak kebelakangan ini, jarang-jarang update news dek kesibukan yang amat sangat. Macam-macam nak kena settle, itupun kena siapkan semasa cuti persekolahan ini. Tak apalah, bila tanggungjawab itu diberi kepada kita, bermakna mereka tu mempercayai dan menghargai apa yang kita lakukan. BTW, happy holiday semua :)





Tuesday, November 5, 2013

aimida clothing: elliteu skirt : batch 1

aimida clothing: elliteu skirt : batch 1: MATERIAL : CHIFFON FULL LINING COLOUR : .. MAJESTIC BLACK .. .. EMERALD GREEN .. .. EMERALD BLUE .. .. KHAKI NUDE .. ..

.

Untuk gambar dan pilihan skirt yang lebih menarik, sila klik link kat atas tu ya!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...