Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Tuesday, November 19, 2013

Lama Menyepi!

Lama betul menyepi...hampir 2 bulan lamanya. Ingatkan dah tak ada rezeki sejak berpindah ke agen affiliate ni, rupa-rupanya masih ada rezeki dari Job Di Rumah ni. Semalam bila buka emel, terlihat dalam inbox ada pesanan dari agen affiliate JDR...Alhamdulillah ada lagi rupanya rezeki dari JDR. Sesiapa yang nak join JDR ni atau mahu menjana pendapatan melalui internet, bolehlah klik banner Job Di Rumah di blog ni. Terima kasih kepada yang sudi join ya :)


4 comments:

  1. bagus juga ni sementara ada masa ketika cuti sekolah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, sekurang2nya terisi masa terluang tu :)

      Delete
  2. Saya pun menyepi juga kak.. huhu..

    ReplyDelete
  3. kunjungan perdana sobat,,salam blogger

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)