Pada hari Ahad lepas, angah masak menu tengahari yang sihat untuk mak, ayah dan adik-adiknya iaitu siakap masak stim. Tapi nak cara mudah, ikan siakap itu diletak aje dalam kuali "wok" dan ditudung rapat-rapat~jadi jugak seperti stim/kukus!
Nak ikuti resipinya, silalah klik disini
perghh!! sedapnya...
ReplyDeletesalam...
ReplyDeletememang sedapp siakap stim niee...
sy memang mask sendiri klw nk puas makan...lebihkan halia muda..omaakaii..
mask 3 rase teman x berapa minat..
Farah~memang sedap, sekali hadap je habisss!
ReplyDeleteKejora~betul tu, kalau letak halia lebih mmg sedap, nak pedas tambahkan cili padi lagi menyengat!
perghh..shedappnyer, memang stim ni..hehehe..tapi saya lagi suka goreng, sungguh kurang sihat..
ReplyDeletedah klik-klik..ngee..
Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini
Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire
has~biasa kalu goreng tu, kak buat masak tiga rasa,pun sedappp!!
ReplyDelete