Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

jdr

advertorial.my

Thursday, August 20, 2015

Jom Jadi Agen Affiliate Simple Hijab

 
Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. 

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate simplehijab ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi. 


Apa yang lebih menarik lagi?
  ~Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.


Daftar sekarang melalui link berikut:
 


P.S:
Buat masa ini, iaitu bermula daripada penghujung bulan bulan Julai 2015 sehingga pertengahan bulan September 2015 adalah fasa yang memfokuskan kepada pendaftaran affiliate agents. Sistem affiliate ini akan dilancarkan sepenuhnya pada pertengahan bulan September 2015. Oleh itu, sila gunakan tempoh ini dengan sebaiknya dengan mengajak rakan-rakan anda untuk menjadi affiliate agent SIMPLEHIJAB.

Friday, August 14, 2015

Giveaway Wallet By Opzzpinky

http://www.opzzpinky.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html 

Hadiah menarik! Pemenang bertuah dapat wallet di atas.
Suka yang warna ungu ni.
Harap-harap jadi pemenanglah.
Doakan ye..

Sesiapa nak join , sila klik gambar atas ye...

Monday, August 3, 2015

TQ Yat belanja makan !



Rabu, 29 Julai 2015.

2.50 petang :

Bergerak menuju ke Indera Mahkota untuk mengambil Yat. Ada temu janji dengan Yat untuk makan di Restoran Azam Roasters sempena harijadi kami pada 27 Julai lepas.


3.10 petang :

Tiba di Restoran Azam Roasters, mengambil tempat yang telah disediakan oleh pihak restoran. Yat dah buat tempahan dahulu, jadi tidaklah membuang masa menunggu menu dihidangkan. Almaklum, dalam pukul 4.30 petang, aku terpaksa mengambil ira dan syu balik dari sekolah pula.


Makanan yang dipesan dihidang bersama-sama jus epal!

Kembar kan...minat pun air yang sama...hehehe


Yat memesan mee goreng mamak.. sedap juga. Gedik sikit dengan Yat untuk rasa mee tu..

Mee mamak pilihan Yat..banyak juga tu, sampai menyeih jugalah nak perabihkan!

Aku pula makan western food..chicken chop..sedap tau!

Chicken chop..pilihan ku. Puashati sangat2!

Sebelum balik tu, sempatlah minta managernya snap gambar dengan Yat sebagai kenangan menyambut hari jadi bersama-sama dengan Yat. TQVM Yat kerana belanja makan petang ni ya.


Aku & Yat..kembarku. Sama tak?

P.S  : Sebenarnya idea makan ini dicadangkan oleh Ti..TQVM. Lain kali, harap Ti boleh join jugak..lagi seronok rasanya bila semua dapat berkumpul..