Artikel berkaitan

Monday, October 8, 2018

NAK PENDAPATAN KEPUK2...JOM JOIN CLA HAI O

NAK BERNIAGA PART TIME DAN MULAKAN KERJAYA SEBAGAI “USAHAWAN CLA ”⁉
Jom kami nak ajar buat income geli geli sehari boleh cecah Rm100-Rm1000. Syarat nya perlu ada 5 item ni 
1⃣ Ada Gajet
2⃣ Ada FACEBOOK
3⃣ Ada Whatsapp
4⃣ Ada Akaun Bank
5⃣ Ada RM47
#BiznesMudahCla ni baru jer kami lancarkan. Ramai yang mencari peluang2 kerjaya secara online. Dan bersama CLA kami ada banyak rangkaian produk bertaraf 5 bintang!
Bantu saya untuk bantu anda membina kerjaya dan mendapat pendapatan yang anda inginkan secara Part Time.
Klik link wasap di bawah dan daftar sebagai usahawan CLA hari ini ;
www.wasap.my/60199554545/CLA
#BiznesMudahCLA
#ModalRM47je

Friday, October 5, 2018

Ubat Gigi Marine Essence

Korang ingat tak petua tok nenek moyang kita dulu? Kalau ada ulser je dorang suruh letak garam kat ulser tu.
Doktor pula nasihat kumur dengan air garam untuk pulihkan gusi berdarah.
Dan inilah antara keistimewaan Ubat Gigi Gram Buluh ME ni. ❗
Garam Buluh sumber yang kaya dengan mineral penting untuk:
✅ menyihatkan gigi dan gusi.
✅ Membantu menyembuhkan luka kecil gusi.
✅gusi berdarah
✅ ulser mulut
Kalau korang gosok gigi ditempat sakit dengan kerap menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh ME, korang akan rasa gigi & gusi sakit tu beransur baik.
Dan yang lagi syok, pasti karang2 gigi yang ada di gigi tanggal dengan sendirinya. Konsisten itu penting tau!
Ubat gigi yang korang guna sekarang mampu buat macam tu?
Jadi mengapa tak memilih yang terbaik.
Jom dapatkan pada  sy
www.wasap.my/+60199554545/ubatgigime
*nak dapat free x ubat gg ni? Jom cepat ws*
#ahlirm47

Thursday, October 4, 2018

HOT ITEM KURUNG MODEN TUN TEJA








Cutting : Kurung moden (loose) 
*ada dartbahagian belakang baju.
*Material : Como Crepe 
*Heavy & flowy material 
*Non stretchable material 
*Minima iron diperlukan 
*Efek langsing & tinggi 
 
Size : XS / S / M / L / XL / 2XL 
*model pakai saiz xs 
Details : Bf friendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...