Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

jdr

advertorial.my

Monday, June 29, 2015

Puding Coktail


Bulan-bulan puasa ni, rajinlah masuk dapur samada untuk menyediakan juadah berbuka atau menyediakan juadah pencuci mulut. Kali ini, sempat buat puding coctail. Nak resipinya, klik sini.

Puding ini sedap dimakan sejuk-sejuk. Jadi jika nak buat tu, elok dibuat di sebelah pagi. Jadi apabila nak berbuka tu, puding ini sudah sejuk setelah diletak dalam peti ais.

Selamat membuka dan menjamu selera dengan puding cok tail....

Masa nak makan tu, tuangkan sirap coktailnya..

Sunday, June 21, 2015

Nekbat



Semalam masak nekbat untuk berbuka puasa. Nikmatnya makan sejuk-sejuk. Juadah ni masa bukan ramadhan aje ada. Tu yang buat.

Selamat berpuasa dan berbuka ye..

Saturday, June 20, 2015

MURAH TERLAJAK NI!

Korang yang size kecil molek tu . Meh siniiii dekat2 . Untung sgt korang tauuu sbb now QOMA buat clearance stock utk size XS,S and M . Baju ni harga RM259 tapi untuk 3 size ni get yours at only RM139 . RM139 ONLY! Mak aiii murah gegiler ni . Almost separuh hargaaaa. Dan yg pasti Juwita menggunakan material Heavy Lycra yg tip top . Try sekali pasti jatuh hatiii !

Haaaa . Mana nak dapat . Baju branded harga RM139 uols . Siap ada metal label khas skali swarozski . Exclusive sgttt . PM saya untuk grab promo ini .
Untunglaaaaaaaaa size kecil2 ni

Whatsapp Nor Aiman di 0148230230 cepat-cepat ya. Jangan tangguh-tangguh, nanti habis! Kempunan pulak kan...nangis tak berlagu! Heheheh..