Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, January 1, 2012

Shoutmix dah tak ada!

sticky post until 1Jan.,2012
please scroll down to read new post


mulai tahun depan servis shoutmix

tak lagi percuma
kena bayar!

jadi aku tamatkan aje
servis shoutmix tu
malam ini
tak mahu bayar
sebab blogku ini bukannya
fames seperti blog-blog
orang lain...
aku hanya insan biasa!

jadi sesiapa yang nak berkawan
dengan aku...
sudi-sudikanlah letak
url blog masing-masing
di ruangan komen
untuk aku masukkan
dalam bloglist baru aku
itupun jika ada yang sudi...

kecil tapak tangan, nyiru aku tadahkan :)

14 comments:

  1. ooo yeke shoutmix kene byr next year...kene tuka ke chatboxla ni..

    saya nak masuk :p

    http://cadlynn.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. betul ke berita nie? dapat tahu dr mana?

    ReplyDelete
  3. alaaaaaa,da xdpt da nk kcw shoutmix org len

    ReplyDelete
  4. cadlynn ~ betul, cuba baca pengumuman yang ditulis diatas box shoutmix-important!

    thanks sudi masuk bloglist 2012:)

    ReplyDelete
  5. miss inna ~ betul, baca pengumuman dri pihak pengurusan shoutmix lah:)

    ReplyDelete
  6. siti~ betoi,boleh je tukar pakai shoutbox!

    ReplyDelete
  7. Ali Power ~ tulis je kat ruangan komen!

    ReplyDelete
  8. mama pun ada terbaca pasal ni..hu2x..

    ReplyDelete
  9. mama aini ~ sebab tu saya pun x letak dah sbb kena bayar!

    ReplyDelete
  10. sy mmg xpakai ape2 kotak jerit pun...sbnrnya tak ada yg merugikan kalau tak pakai...untungnye bilangan komen up sikit..haha

    *nak masuk bloglist gk bleh? hehe

    www.munnafendy.com

    ReplyDelete
  11. Munnafendy ~ betul tu..

    boleh, amat dialu-alukan:)

    ReplyDelete
  12. komen2 pun best gak kan..hehe xpyh jerit2

    ReplyDelete
  13. nineynur ~ betul tu, ruangan komen pun jadi tumpuan sekarang. Kalau dulu, ramai yg tulis di ruang shoutmix...

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)