Tuesday, April 24, 2018

Pencuci Tandas/Lantai Eziclean Hai O

Baru2 ni cuci tandas dan lant
ai bilik air menggunakan pencuci tandas/lantai eziclean ini. Mula2 tu curah je beberapa titik cecair lantai ni dan biarkan lebih kurang setengah jam.

Lepas setengah jam tu gilah sental sikit2 dengan pemberus lantai..terkejut sungguh saya,
hilang semua kulapuk dan lantai bilik air tu jadi seperti baru. Sebelum ini guna clorox..sental2 pun tak hilang. Alhamdulillah sangat n suka hati sangat2 dengan result penggunaan pencuci eziclean ni. Kerja jadi mudah dan bilik air pun bersih dan tandas pun berkilat!

Wasap je terus jika nak cuba pencuci tandas/lantai eziclean ini.
 0199554545 (k.mega)

#cla
#sayapuashatibarujual
#rm50

Sabun serbuk Eziclean

Wajiblahhh sabun ni kena ada kat rumah. ni hah, tengok gambaq bawah tu. senang nak menyental kasut sekolah anak. bersihh je. yang penting rendam2 je. bersihhhh weh!
malam tadi try buat kat dapur. sebelum tidur, renjis renjis manja. pagi ni sebelum pergi kerja ambik tisu lap je. berkilattt..!!
senang betul. mmg bantu kerja mak mak ni. basuh bontot kuali pun boleh.
Wasap je terus 0199554545 nok order..

Sunday, April 22, 2018

Mencari Dropship Brg Hai O

7 CADANGAN BISNES ANDA BOLEH MULA DARI RUMAH.
1) Menulis blog dan jadi blogger
2) Menjual brg di Ebay
3) Buat "product review"
4) Typewriter
5) Graphic Designer
6) Dropship
7) Direct Selling.
Saya buat yang no.7 dengan modal RM50. Saya mencari rakan niaga untuk bisnes bersama-sama.
Bahan iklan disediakan
Mentor guide 100%
Barang market tinggi
Ada PAYSLIP.
Boleh pm or whatsapp saya di no
0199554545 (k.mega)
#CLAgroup
#RM50je
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...