Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, December 10, 2010

Alhamdulillah...aku menang lagi!

Kali ini aku betul-betul terkejut dan teruja apabila aku memenangi pertandingan bercerita Picture Of My Contest yang dianjurkan oleh Aretikz, pemilik blog Segala Ceritera. Apa tidaknya, seramai 49 peserta, cerita aku disenaraikan memasuki 7 cerita terpilih dan url blog aku dimasukkan ke dalam bloglist penganjur!

Aku seolah-olah tidak mempercayai apa yang aku baca (berulang kali aku baca) apabila cerita aku terpilih sebagai 'johan' dalam contest ini. Alhamdulillah, aku mengucap syukur di dalam hati.

terima kasih daun keladi,
buat penganjur si Aretikz ini,
kalau ada contest lagi ,
aku nak join lagi!

Kepada pengunjung blogku, yang ingin membaca ceritaku ini, sila klik disini

9 comments:

  1. Salam
    Akak.. dah masuk dah.. cewah.. masuk yek? hehe.. apapapun.. tahniah lagi ^_^
    Thanx sal join.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Waalaikum salam Aretikz,

    Tqvm...gembira tak habis gi nih!

    ReplyDelete
  3. Tahniah Fikk ucapkan buat cik Teratai~

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..leh kongsi2 hadiah..hehe

    ReplyDelete
  5. cerita akak best..memang patut menang..

    ReplyDelete
  6. FICKRY~tqvm :)

    Ferry~rezeki tu, btw gantikan duit yg dah melayang tu!..itulah siapa tahu, hilang kat situ, dpt rezeki kat sini, semuanya kerja Tuhan,kan!Syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. wahh..tahniah akak..cayalah, johan tu..

    akak ditag, tp due hr ni..

    http://our-wedding-journal.blogspot.com/2010/10/contest-sempena-genap-2-bulan-contest.html

    ReplyDelete
  8. tahniah eirra ucapkan!
    usaha tangga kejayaan !!
    tuah menyebelahi cik teratai~!
    usaha lagi yer

    ReplyDelete
  9. salam eirra,

    tqvm...rezeki Allah beri:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)