Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, December 26, 2010

Episod Baru Angah!

Setelah 'rehat' hampir 2 minggu
Hari ini ... Ahad~26 Disember,2010
Episod Baru Angah bermula!

Episod apa agaknya tu...
Cuba teka...
Dah teka...
Episod 'Cinta'!

Oh,oh..No, No, No..
Lambat lagi tu..
Episod Belajar Pandu Kereta lah...




Gambar hiasan~Ehsan En. Google

Hari ini ,Angah pergi mendengar ceramah
First Step untuk belajar memandu kereta
Lepas ini, pasti kedua-dua anakku
joli berjalan dengan keretaku!!

16 comments:

  1. abih punah keter mama kena lenjan..Nanti hari-hari nak jalan je :)

    ReplyDelete
  2. salam ferry~ sekarang ni pun angah dah berangan nak bawa kereta, rasa2nya nanti bolehlah suruh mereka ambik adik2nya balik dr sekolah! Mamanya duduk rehat je kat rumah...he,he...

    ReplyDelete
  3. selamat belajar kete.. nnt leh share pengalaman bw kete kt sini...

    ReplyDelete
  4. Weehuu ~ jangan takut2 bawa pas pass.. hehe..

    ReplyDelete
  5. naim pun dah daftar gak smlm.. hari khamis ni baru start.. dia dah amik lesen motor, senang sket..

    ReplyDelete
  6. ohh yeah!lepas ni angah boleh jadi drebar.hahahahaha :) episod cintaa????opsss ape tuu.haha :p

    ReplyDelete
  7. salam..
    td dgr ceramah 2 best tapi mengantuk sangat22 meja pun da jdi mcm katil.. ahahha =)

    ReplyDelete
  8. haha!episod cinta??lwk3..namia n ....
    hahah!

    ReplyDelete
  9. hihihi..memang seronok bila dah dpt lesen..

    akak ditag

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/saya-suka-gambar-ni.html

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/giveaway-dunia-aku-ibu-muda.html

    ReplyDelete
  10. k teratai..
    wah.. seronokla angah nant dah dapat lesen . mesti asek nak bawa kete je g mana2.. suh dia drive ek..

    nanti kalau free2 jengukla blog all in contest, jemput ambil tag mana yang patut..

    ALL IN ONE
    tq tutorial.. bila tah nak terai

    ReplyDelete
  11. Lepas nie merempit la akak ye dengan keta baru! hehe..p/s ade lesen baru,keta mesti baru ye x? aha

    ReplyDelete
  12. Waaa bagusnyer.. hehehehe selamat belajar!!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)