Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Tuesday, May 31, 2011

iPhone 4!



Tawaran istimewa daripada Celcom untuk memiliki iphone secara mudah dan tidak perlu keluarkan banyak duit. Memang menarik tawaran ini.

Nak tahu lebih lanjut, klik sini

3 comments:

  1. Nak juga rasa benda ni.. tp bila fkir balik.. kalau canggih mna pun, kalau xguna full app.. xjuga bebaloi.. hehe..

    ReplyDelete
  2. betul tu Aretikz, kak pun guna yg simple je

    ReplyDelete
  3. teringin gak nak cuba guna yg cangggih2 ni..=)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)