Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, May 20, 2011

Ma Belle Shoppe Giveaway

~Sticky post. Scroll down for new entry~


Ini merupakan GA pertama yang dianjurkan
Ma Belle Shoppe sempena dua bulan beroperasi,
pemilik CPH kini berada di Swiss,
so hadiahnya mesti dari sana
ini yang teruja nak join GA....he,he!




Syaratnya mudah , teka berapa harga beg putih ini (gambar di atas)

Tekaanku :-

1. CHF 123
2. CHF 99


Menariknya GA ni, kalau tekaan tak mengena, ada cabutan bertuah!

jadi apa tunggu lagi, jom join
klik di sini ya!


Ma Belle Shoppe Giveaway dianjurkan oleh Notre Belle Histoire.
Ma Belle Shoppe is for everyone out there who wants the best bargain! Find best deals right here for souvenirs, fashion and fragrances! Only authentic and brand names stuff from Europe. Feel free to request additional items you want and I will do my best to fulfill it! Let's shop!
Latest promotion - **Save shipping cost for pre order until 25th May 2011.

9 comments:

  1. Gudluck ye Teratai.

    Sis nak ajak join ga ni dan mention cempaka kuning as referral ye.tq

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    ReplyDelete
  2. hihihi..all da best sis..beg import tu..:p

    ReplyDelete
  3. Cempaka Kuning~harap2 pun gitu:)

    Lia~kalau menang best gak...beg import tu!

    ReplyDelete
  4. weehuu ~ beg itu.. good luck kak ^_^

    ReplyDelete
  5. Aretikz~terima kasih...hopefully!

    ReplyDelete
  6. salam terjah.. semua lulus dan good luck..akak ada 2 lagi extra tekaan..nanti gitau kat entri ga saya ek..

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)