Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, December 26, 2011

Berdikit-dikit lama-lama jadi bukit


Sejak cashout hari tu (20/12/2011), inilah jumlah pendapatan yang terkumpul daripada kempen yang disiarkan di blog ini. Dalam seminggu tu, bolehlah RM0.25....alhamdulillah! Walaupun sedikit, jika dikumpul lama-lama jadilah banyak, ibarat menabung duit syiling, lama-lama penuhlah tabung itu, he,he....:)

14 comments:

  1. sy pun baru cashout bt pertama kali gak...skg takde iklan yg melekat ekpong....

    ReplyDelete
  2. nik pun dah cashout jugak bulan 11 aritu.dapat la skit.

    ReplyDelete
  3. teruskan menabung...;-)

    ila dpt cek 2 bulan lps..smpai skrg xsempt cash out...heheheh

    ReplyDelete
  4. Aww you have cash out! How lucky you are! I wish i am too... :))

    ReplyDelete
  5. cik dah faridah ~ tak pe, nanti adalah tu...sabar menunggu:)

    ReplyDelete
  6. nik rosmawati ~alhamdulillah ada juga rezekinya:)

    ReplyDelete
  7. ila ~ kena cashkan cepat takut terlupa lak kan rugi....

    ReplyDelete
  8. ginny ~ don't worry, your turn will come:)

    ReplyDelete
  9. betul teratai..mama setuju berdikit2 lama2 jadi bukit !!..he2x..

    ReplyDelete
  10. betul tu, juga galakkan anak2 menabung!

    ReplyDelete
  11. wah korang semua dah ada cashout.. saya pun baru join nuffnang.. ni dok tengok blogger2 lain punya experience.. kita kena bekerjasama ni.. hehe..

    saya lawat blog you all, you all lawat blog saya... blog saya www.manna-mania.blogspot.com

    singgah2lah ye.. :)

    blog saya about foods and places...

    terima kasih.. :)))

    ReplyDelete
  12. manna mania ~ terima kasih singgah sini...saya pun dah melawat blog manna mania, menarik!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)