Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, February 24, 2012

2nd BE untuk 2012 but 1st BE utk blog lagi satu!




Alhamdulillah rezeki lagi! Terima kasih nuffnang!
Kali ini dapat BE tajaan maxis...gambar atas tu!
Tapi bukan di blog ini...
di blog lagi satu...

ini 1st time bagi blog tu....:))


14 comments:

  1. asalam teratai..acik tak faham sangat nuffnang ni..iklan setiap hari ada..tapi agaknya tak de yang klik kot..tak de pendapatan pun.

    ReplyDelete
  2. assalam teratai..tahniah dpt BE !!!..ni penguat semangat utk terus berblogging kan?..he2x..

    ReplyDelete
  3. acik erna ~ ohh biasalah tu.Kadang2 tu memang tak naik2 duitnya...tapi berkat kesabaran insyaAllah adalah nanti tu:)

    ReplyDelete
  4. mama nor lara ~ terima kasih,betul tu..:)

    ReplyDelete
  5. wah teratai.. tahniah.. alhamdulillah dpt BE lagi... mmg buat semangat pada kami2 yg baru bertatih2 ni...

    btw kalau org tak click kat ad nuffnang tu, kita tak dpt apa2 ke.? huhu.. siannya kami....

    ReplyDelete
  6. manna mania ~ terima kasih:) kena tengok jenis iklan,ada yg x berbayar spt iklan churp-churp n nuffnang!

    ReplyDelete
  7. kalau iklan tak berbayar tu tak perlu kena click ke? tapi now on my blog ada gak iklan lain2 selain nuffnang and churp2 tu. .yg kat leaderboard, tepi and in between posting tu. .tu kena click ke tak? aiseh confuse ni.. hehe..

    ReplyDelete
  8. manna mania ~ kalau ada org klik iklan x berbayar tu, jadi x ada pendapatan dicatat dlm akaun nuffnang kita, tapi jika ada org klik iklan berbayar spt iklan digi, maxis dll, akan tercatat pendapatan drpd klik iklan tu dlm akaun nuffnang kita...n bergantung kepada status kita samada ahli biasa (15 sen per klik) atau ahli glitterati (25 sen per klik). Ingat jangan klik sendiri, nanti dianggap fraud click!

    ReplyDelete
  9. oh gitu.. thanks teratai. .kalau tak de org klik iklan berbayar tu kira fulus elek lah ye.. ? huhu...

    so camana nak suh org klik iklan berbayar tu?

    ReplyDelete
  10. manna mania ~ kenalah banyak2kan blowalking ...inyaAllah adalah nanti org klik iklan tu:)

    buat post at least 1 sehari!

    ReplyDelete
  11. thanks so much, teratai for the tips... :)

    ReplyDelete
  12. teratai.. nak tanya lagi ni... kalau kita letak widget dari apesal tu on our blog ok ke with nuffnang?

    ReplyDelete
  13. manna mania ~ yang tu kak x boleh bantu, sbb kak sendiri pun x tahu...maaf ya...!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)