Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, September 17, 2012

Pelamin Perkahwinan konsep "Cinderela"

Cantik sungguh pelamin perkahwinan anak saudara suamiku yang berlangsung pada 15 September lepas. Temanya 'fairy tale'..ala cinderela..
Begitu juga dengan keknya yang berbentuk kereta kuda buah labu...

34 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaa kena cepat2 bersanding neh nanti pukul 12 dah bertukar jadi buruk huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ber.sanding waktu siang...so semuanya selamat!He,he..

      Delete
  2. Lawa pelamin.....!!
    Ambil gambar ini best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan...!Terlupa nak posing pulak:(

      Delete
  3. Replies
    1. b0leh je kalau belum kahwin...!he,he..

      Delete
  4. cantiknya... mmg menarik.. kek pun sangat2 menarik.. mesti agak mahalkan

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ala-ala fairy tale puteri2 zaman dulu kan...suka juga konsep ini!

      Delete
  6. kak..
    nak tanya sesuatu, kak kenal dengan kak nor?
    Nor Azmihah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu ~ kenal sangat2...K. Nor tu adik ipar kak. Kak panggil Nora atau chu (anak2 panggil).

      Delete
    2. hahahha. kecilnya dunia.. ayu perasan kek, pelamin y sama, ramai blogger ya pi kan.. mcm ct delima, kak INA KL...

      Delete
    3. Betul tu...he,he:)

      Masa mereka datang tu, kak tak sedar...pagi esoknya tu nora ada beritahu!Atau mungkin masa tu, kak dah keluar pergi cari printer utk angah bawa ke UM...

      Delete
  7. batui3....cantik ssgt..purple lagik..
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warna tu pun warna kegemaran kak...cantikkan:)

      Delete
  8. suwetttnyeee... geram tgk.. cantik sangat!

    ReplyDelete
  9. cantiknya pelamin...
    kek pula, rasa sayang je nak makan..>_<

    ReplyDelete
  10. ehem cantik2 pelamin skrg ni kan terqatai?..he2x..masa dulu takde pelamin camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, sediakan duit je kan, semua jadik!

      Delete
  11. nice.....
    betul2 fairytales wedding.....
    kalau buat kat taman lagi syok!!!!

    ReplyDelete
  12. hey kamu singgah balas kunjungan sini.
    follow u , thanks follow me~

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Wedding planner yg kreatif dpt memenuhi kehendak pelanggan...!

      Delete
  14. ada contact wedding planner ni tak? berminat lah..

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)