Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, March 4, 2012

Kelab Kaki Ayam???

Mula-mula tu asyik tengok,ramainya masuk blog ini..
semua kerana kerja kursus geografi PMR 2012
tapi...........
tak disangka-sangka ada juga masuk sini
nak cari "kelab berkaki ayam"

mungkin ada kaitan dengan post ini ..


7 comments:

  1. kekkeke lucu kan
    akak selalu gak terjah keywords nie ;)

    ReplyDelete
  2. ekeke sejak bila ade kelab kaki berayam ni? hihi.

    ReplyDelete
  3. ieda ~ macam2 kadang2 tu...ditaip!

    noraim ~ entahlah,kot2 ada pun kelab tu...

    ReplyDelete
  4. sesekali berkaki ayam apa salahnya..urutan utk tapak kaki tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Tentu ahli2nya adalah para petani dan pesawah padi...

    Jemput singgah ke blog Koding...

    ReplyDelete
  6. ok gak apa klu ada kelab berkaki ayam.....saya minat jugak jalan2 berkaki ayam....best apa, rasa rilex jer....jom start kelab berkaki ayam...contact YM saya baref00tia

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)