Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, August 26, 2012

Cuti raya = Cuti sekolah dah tamat!

Esok bermulalah hari persekolahan, bermakna cuti untuk bersuka ria dan berhari raya dah tamat! Sebabnya, esok bagi pelajar-pelajar PMR akan menyambung semula peperiksaan percubaan PMR yang tertunda kerana cuti mengejut sebelum raya! Ini bagi pelajar di Kuantan...termasuk si wani ku!

Semoga wani dan pelajar-pelajar lain bersedia untuk menjawab soalan peperiksaan percubaan PMR ini walaupun "mood exam" ini sudah luntur, almaklum dalam "mood raya" lagi kan!

Di harap tahun depan, situasi seperti ini tidaklah berulang.  Kesian tau, dalam sibuk-sibuk duk beraya, terpaksa baca buku...hilang terus mood untuk beraya, tak gitu??

 

6 comments:

  1. ank buah saya yg SPM tu bgtaw esok start trial SPM...semoga mereka berjaya dalam exam,maklumlah mood raya dan exam dah bercampur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita doakan semoga mereka beroleh kejayaan..amin

      Delete
  2. Tak boleh beraya sakan lah....kesian kat depa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, kena bahagikan masa utk beraya n belajar!

      Delete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)