Artikel berkaitan

Thursday, April 19, 2018

Korset PB Hai O

Kembalikan GETAH untuk cik abang!
Biasalah masuk anak 2, 3, 4, 5 and so on, mana sempat nak excercise bagai.
Nak pergi jogging, teringat baju menggunung.
Nak pergi gym, teringat rumah bersepah.
Nak pergi zumba, teringat dapur tak berasap.
Mana ada masa!
Akak tak perlu risau. Akak pakai je 8 jam sehari. Tak kira akak di office, atau akak di rumah.
Say no more to jogging.
Say no more to gym.
Say no more to zumba.
Penat semua tu. Hihi
Akak tukar pakaian dalam je. Dapat kembali bentuk badan zaman muda. Suami senyum melihat.
Testimoni Panas !!!
.
.
Customer saya ni ada sakit belakang yang teruk sampai pernah masuk hospital sebab sakit yang teramat sampai kaki kebas dan susah untuk berjalan. Hanya orang yang sakit belakang je tahu betapa sakitnya sampai menitis airmata menahan sakit. Ada yang kata sakit macam nak bersalin.
Setelah keluar dari hospital, untuk mengelakkan dari sakit belakang datang kembali, customer saya memakai premium beautiful korset untuk memberi sokongan kepada tulang belakang semasa bergerak aktif.
Disebabkan dia memakai full set PB, bukan sahaja sakit belakang hilang malah 4kg lemak juga hilang 
Yeay 
Customer komplen. Lepas pakai pb. Berat makin turun. Kalau dulu, excercise siap makan supplement. Berat tak turon2 pon. Melantak makin banyak sebab stress berat tak turon. LOL. Pitam mak orang cenggini.
Pb ni bagus sangat ke sampai boleh turun berat? Tah2 tipu je.
Kak, pb ni dah lebih 20 tahun kat pasaran. Dah dapat title superbrand lagi kak. Saya pon jenis yang tak setia kat 1 produk kalau produk ni tak bagus. Saya bukan jenis setia kat produk. Biasalah, perempuan nak kesan cepat je kan.
Lepas sarung pb kat badan. Boleh rasa sendiri material pb camano. Tak pernah berpeluh time pakai pb. Tak rasa cam miang gatal pon time sarung pb. Selesa sangat2 pakai.
Okay. Pb memang . Thank you pb sebab buat badan iollls maintain berat. .
#k.mega
#PBKorset
#clavengers

No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...