Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, December 3, 2010

Benda Paling Penting Dalam Hidup

Aku ditag lagi oleh nur, pemilik blog All In One. Dengan sukacitanya aku akan menjawab beberapa soalan yang dikemukakan :

1. Benda paling penting dalam hidup

Sudah tentu kerjaya. Kenapa? Tanpa kerjaya, tak mungkin aku boleh membantu meringankan beban suami dan memberi yang terbaik kepada keluarga tercinta.

2. Benda terakhir beli guna duit sendiri

Kalau difikir-fikirkan, hari-hari beli barang guna duit sendiri. Tapi kalau 'benda' tu, rasa-rasanya treadmill, kononnya nak senaman untuk kuruskan badan, tapi 'benda' tu dah jadi 'gajah putih' di suatu sudut di rumahku!

3. Soalan ini aku ubah sedikit (Versi Asal) : Tempat berlangsungnya perkahwinan dan tema

Di kampung halamanku, Kuala Terengganu dan temanya biasa-biasa je. Baju kurung moden ditempah khas tapi sayang sudah tiada dalam simpanan.

4. Soalan ini pun aku ubah : Sudah berkahwin

Yes, sudah berkahwin dan masih berkahwin!

5. Soalan ini pun aku ubah : Berapa lama menyayangi suami dan keluarga anda

Selamanya, selagi nyawa dikandung badan!

Aku nak tag

haszuraidah
fizzo
ferry

p/s soalan boleh diubah ikut kesesuaian peribadi individu!

4 comments:

  1. okeh kak..terima kasih..nanti saya jawab..tapi lambat sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. thanks tag me akak..tp has dah buat..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/orang-lain-duk-jawab-soalan-spm-me.html

    ReplyDelete
  3. hehehe suka ayat sudah berkawin dh masih berkawin.. :)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)