Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, December 8, 2010

Blog Larian 1 dah terlepas, Blog Larian 2 Aku Datang!

Program BlogLarian ini aku tahu melalui 2 orang rakan blogger yang men'tag' aku iaitu Haszuraidah dan Fizzo. Terima kasih kepada mereka berdua kerana memberitahu aku tentang program berbloglarian ini dengan tujuan membantu meningkatkan blog walking ke blog-blog.

Program Bloglarian ini dianjurkan oleh Blog Furdunesia, dengan tujuan membantu meningkatkan blog walking sama ada di blog kita atau membantu meningkatkan blog walking di blog rakan blogger yang lain. Baik sungguh hati penganjur bloglarian ini, 'credit to the owner blog'! Jadi sesiapa yang ingin join program bloglarian ini, sila klik disini.

Aku memang suka berblogwalking kerana mendapat ramai rakan blog yang baru dan lama juga. Aku juga memperolehi informasi terkini yang dimuatkan dalam entri mereka. Pengetahuan aku tentang dunia blog juga bertambah!

Di sini, aku ingin tag beberapa rakanku untuk join program bloglarian ini :

Ferry
Nur
Cik Sue
Lia

8 comments:

  1. Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 71.

    selamat ber-BlogLarian

    Kalau nak kongsi pendapat dan pandangan, silakan lah :)

    ReplyDelete
  2. wahh..so sorry to hear ayah akak kena strok..harap tak teruk sangat & semoga ayah akak cepat sembuh ek..

    New entri :Maila Vote Saya

    ReplyDelete
  3. Fareed~tqvm:)

    Ferry~biar lambatasalkan buat, he,he..:)
    Has~ayah dah semakin baik cuma pergerakannaya agak slow

    ReplyDelete
  4. akak,lia cuba yer..masa agak terhad sekarang..pape pon,thanks kak...:)

    ReplyDelete
  5. cik teratai, ape fungsi blog larian ni sbnrnye. ain kene tag jugak tp lom buat lg. ape beze sblm n slps join blog larian ni?

    ReplyDelete
  6. akak dah buat ek??sy br je tag akak..hehe..

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)