Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, March 20, 2011

Tak Sangka, Syu Pun Pandai Buat Ais Krim

Semasa cuti sekolah ni, macam-macam aktiviti yang dilakukan oleh anak-anakku termasuklah si kecilku, Syu.




Syu sibuk benar aku nampak, tengah buat ais krim! Tapi tak boleh dimakan, sebab ais krim tu dibuat daripada play doh. Ini adalah set play doh yang dibelikan Along untuknya!


6 comments:

  1. eh..pandainya..mana gambar syu?

    ReplyDelete
  2. pandai syu buat. nampak ice-cream tu betul2 ;)

    ReplyDelete
  3. ferry~seperti biasa, gambar anak2 x diambil!

    Cikcahya~ohh terima kasih bg pihak syu:)

    ReplyDelete
  4. ingatkan eskrem btol dohh tadi.hihi :P

    ReplyDelete
  5. salam ..rajin anak dara..kecik2 play doh dulu..besar nanti baru yg betul ye syu.. :-)

    ReplyDelete
  6. merah~berbakatkan si syu ni:)

    suri solehah~betul3, berlatih dulu besar nnti senang maknya, he,he...:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)