Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, April 15, 2011

Rebut peluang!

Sekarang ni, heboh dengan isu "mari melabur"! Nak tahu melabur apa tu??? Tak lain, tak bukan melabur di Bank Rakyat....beli syer RM500! Jadi, aku, suamiku dan angah pun tak terlepas merebut peluang ini! Jadi, jika ada yang belum melabur tu...apa tunggu lagi. Rebutlah peluang ini! Selamat melabur!


untung tau melabur di bank rakyat ni,
kalau tak percaya, tanya mereka yang dah
melabur dulu-dulu...

9 comments:

  1. bulan nie gawat sikit...tak dapat nak buat pelaburan...

    pernah buat pelaburan kat unit trust...tapi pas tu jual semula...

    ReplyDelete
  2. Cikgu CTE~tak pe,lain kali boleh melabur!

    ReplyDelete
  3. kak duk kat indera mahkota ker?umah adik saya area depan tunas manja im tu jer...selalu g sana...

    ReplyDelete
  4. ohh ya ke. Kak kat belakang sekolah panglima perang.

    ReplyDelete
  5. la..yeker..masa g bnk rkyt im aritu, b4 antar member exam kt smk panglima perang tu...nk jumpala...akak cikgu eh..ermm..
    nnt kalo saya trn ktn lepak kat umah adik tu saya kol akakla. kak bg fon no leh kat email saya azlina6703@gmail.com kalo sudila...

    ReplyDelete
  6. boleh,nnti kak bagi di emel lynn:)

    ReplyDelete
  7. bank rakyat pun ade gak erk .. yang dya tau public bank jerp ade public matual tu . huhu ~ thx 4 info ! :)

    ReplyDelete
  8. yang ni mcm melabur AHB jer??starting rm500 gak...sama ey??

    ReplyDelete
  9. deeya~no problem nya,sama2:)

    Lia~mungkinlah kot!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)