Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, November 30, 2011

Nasib baik ada broadband!



Hai,hai,hai...letihnya menunggu data SPLG dikemaskinikan, ibarat menunggu bulan jatuh ke riba! Mula-mula tu, guna wireless je, tapi last-last tu terpaksa guna broadband sebab line internet terlalulah slow dan asyik putus-putus!

Nasib baiklah ada broadband vodafone (celcom) yang memang memuaskan hati aku sepanjang aku menggunakannya. Dapatlah aku kemaskini data dengan agak laju berbanding sebelum ini yang hanya bergantung kepada wifi....

4 comments:

  1. slm..sibuknya tuan rumah ni skrg !!!..he2x..

    ReplyDelete
  2. mama aini ~ itulah sibuk time cuti2 sekolah ini,jeleslah pulak pd kawan2 yg syok bcuti n balik kg...:(

    ReplyDelete
  3. Sibuk time cuti sekolah? Pergh ~ rajinnya akak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Aretikz ~ nak buat macammana, demi tugas sanggup berkorban...nasib baik boleh online di mana-mana,bolehlah siapkan kerja kan!Itulah keuntungannya key in secara online cuma tunggu cikgu2 masukkan maklumat je:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)