Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, December 9, 2011

Cuti-cuti Malaysia ~ Dua konsep berbeza (Part 2)

suasana kehijauan mengelilingi kolam renang~
nyaman dan menyegarkan.....

Tujuan utama kami menginap di hotel ialah bagi memenuhi keinginan anak-anak untuk mandi di kolam renang. Aku dapati kolam renang di Hotel Marriot lebih bersifat "country life" dengan landskap air terjunnya yang cantik dan saiz kolam renangnya yang agak luas. Anak-anakku juga lebih seronok mandi di kolam renang ini....


Landskap kolam renang Doubletree yang biasa ~
mungkin kedudukannya di atas bangunan mengehadkan
dekorasinya...

Berbeza dengan kolam renang di Doubletree by Hilton, yang diletakkan di tingkat 10...anak-anak tidak dibenarkan mandi kerana tidak memakai 'swimming suit'. Jadi ada sedikit kekecewaan di sini...

8 comments:

  1. Pergh kolam renang dia...terbaik!

    ReplyDelete
  2. tensi betul kalo ade rule nak mandi kolam kena pakai swimming suit...

    ReplyDelete
  3. Lah. kalo tau macam tuh, bek angah bagi je swimming suit angah. hehe :D

    ReplyDelete
  4. Kizz ~ terbaik n boleh mandi puas2:)

    ReplyDelete
  5. kakyong~ anak2 ambo frust menonggeng x dpt mandi:((

    ReplyDelete
  6. namia ~ kalu tahu awal2 doh ambik hari tu, syu yg amat2 frustnya!

    ReplyDelete
  7. kanak2 memang menyukai pool setiap kali bercuti mesti ank mama tanya ada pool tak mama?..he2x..

    ReplyDelete
  8. mama aini ~ betul tu! rumah sendiri x mampu nak buat, time gini lah gunakan peluang memenuhi permintaan anak2:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)