Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Saturday, December 10, 2011

Cuti-cuti Malaysia ~ Jom makan-makan!

Terdapat beberapa restoran yang sempat kami kunjungi semasa bercuti kali ini...

1. Restoran Nasi Kandar Jelita di Bangsar. Terkenal dengan lauk ayam gorengnya yang ranggup. Tak sempat snap gambar sebab tersangatlah lapar ketika itu...he,he,he..



2. Restoran Nasi Ayam Penyek di Ampang Park ~ memang sedap : udang, lele dan ayam penyek!






3. Restoran Soho Seafood yang terletak di Bandar Baru Bangi ~ resipi masakan Thai yang pelbagai rasa..







4. Mix Fruit Snow Ball ~ pencuci mulut yang dijual di Food Court Jaya Jusco Sunway Pyramid.



8 comments:

  1. mama terliur bila sampai kat entry ni..yummy..yummy !!..

    ReplyDelete
  2. K.Teratai, wahh... sedap2 belaka. Saya pernah nak cuba makan kat ayam penyet tu.. tapi masa tu dah lewat, tutup dah pun. Belum sampai lagi lah hajat ni. Hehe... :)

    ReplyDelete
  3. s820 ~ kena cuba tu, sbb memang sedap! Sambal belacannya yg paling 'kaw'~pedassss menambah selera:)

    ReplyDelete
  4. cik aisha ~ betul tu, sedap...semuanya sedaplah, tak rugi mencubanya:)

    ReplyDelete
  5. I Love Malaysia..
    http://sweetmalaysia7.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)