Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Tuesday, January 3, 2012

Berakhir sudah....



Hari ini ada mesyuarat guru kali pertama untuk tahun ini, diadakan di Grand City Hotel. Bermula jam 8 pagi,jam 12 t/hari selesai.

Mulai esok, bermulalah rutinku, ke sekolah mengajar mungkin untuk 5 hingga 6 tahun lagi. Lepas tu mungkin akan bersara...

Musim cuti sekolah pun dah berakhir, anak-anakku pun sibuk dengan persiapan mereka. Hari ini baru nak basuh baju sekolah....lambatnya basuh!

Berakhir sudah musim cuti-cuti, sekarang musim belajar-belajar pula!

8 comments:

  1. mesti tak sabar2 nak pi ngajar..kan??heheh..:)

    ReplyDelete
  2. dah lama bercuti.. kenalah bekerja semula...

    ReplyDelete
  3. haha! cikgu masuk sekolah mengajar dah...selamat thun br..^^

    ReplyDelete
  4. bangun!! selamat petang cikgu ^_^

    boleh ke nak join bloglist :D

    ReplyDelete
  5. selamat bertugas kembali..sibuknya cikgu waktu ni,sekolah baru je bermula..sayang kalau berhenti kerja..

    ReplyDelete
  6. selamat kembali bertugas dan selamat tahun baru akak..

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)