Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Thursday, January 26, 2012

Istimewa dari along...


bersungguhnya along membuatnya,
bagi memenuhi kehendak emaknya,
merekabentuk beg spek penuh gaya,
siap dihias reben diatasnya.

kini spekku dah ada bekasnya,
akan ku jaga dengan penuh cinta,
sebagai tanda menghargainya,
  cenderamata buatan tangan along adanya!



18 comments:

  1. sangat istimewa buat yang teristimewa..

    nampak cantik buatannya..
    bangganya ayu dapat tgk hasil seni along..
    tahniah

    ReplyDelete
  2. ayu ~ betul tu, terutamanya jika itu hasil seni tangan anak sendiri...special edition,hanya utkku...he,he:)

    ReplyDelete
  3. ehhhhh, memang cantiklah.hihi :P

    ReplyDelete
  4. cklah@xiinam ~ betul tu, simple tapi cantikkan:)

    ReplyDelete
  5. merah ~ he,he...memanglah cantik, puji diri nampak!tp truely cantik:)thanks:)

    ReplyDelete
  6. pandai betul along but...bakat d warisi dari maknya tak? :P

    ReplyDelete
  7. mohammad abu bakar kamal ~ yes, beruntung sangat2 ada along yg kreatif dlm kraftangan ni:)

    ReplyDelete
  8. Belalang hjau perisik ~ bakat turun temurun kot sbb mak2 sedaranya pun pandai dlm bidang seni cuma seni yg berbeza...itulah anugerah Allah:)

    ReplyDelete
  9. hello henrieetta jose,

    yes very nice n sweet, hand made from along:)

    ReplyDelete
  10. Queen Teratai,

    bukan mak nya saja yg beruntung, adik2 along pun beruntung sbb along pun ada buatkan kraftangan utk mereka!

    ReplyDelete
  11. assalam teratai..berseni rupanya along ni..bertuahnya dpt bekas spek tu..

    ReplyDelete
  12. wah wah.. berbunga2 lah hati ibu menerima buahtangan hasil dr si anak.. :)

    ReplyDelete
  13. mama aini ~ walaikumsalam...he,he tuah badan:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)