Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, December 2, 2012

Ikan Tenggiri Masak Kicap


Agak lama juga saya tidak masak ikan masak kicap ini, tambahan pula lauk ini tidak berapa digemari oleh suamiku. Namun anak-anakku dan termasuklah diriku amat meminati lauk ini. Jadi apabila si suami 'out station' baru-baru ini, saya pun masaklah lauk ini untuk santapan anak-anak dan diriku :)

Jika nak lihat resipinya, sila klik disini. Jangan lupa memcubanya sebab sangat mudah untuk memasak resipi ini.


4 comments:

  1. nyum..nyum..husna suka ikan isi mcm ni..
    sedap jee..=)

    ReplyDelete
  2. sesekali masak simple macam ni sedap kan..

    ReplyDelete
  3. salam teratai..
    owh ikan tenggiri bleh jg ye di masak kicap.. biasa sy buat gulai masak lemak tu atau goreng gitu je di sapu sikit dgn garam.. nnti bleh la cuba resepi ni..Tq ya teratai

    ReplyDelete
  4. sedapnyee .. hanan tag beramai ramai ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)