Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Saturday, November 16, 2013

Jom ke INTI Naik Ford!

Jangan marah, sebenarnya nak beritahu ada 2 CPUV yang aktif di blog kelip-kelip ini iaitu INTI International University dan Ford. CPUV Ford tu, baru je dapat. Rasanya bermula 2 hari lepas iaitu pada 14/11/13. Syukur sangat-sangat, walaupun sejak kebelakangan ini, jarang-jarang update news dek kesibukan yang amat sangat. Macam-macam nak kena settle, itupun kena siapkan semasa cuti persekolahan ini. Tak apalah, bila tanggungjawab itu diberi kepada kita, bermakna mereka tu mempercayai dan menghargai apa yang kita lakukan. BTW, happy holiday semua :)





2 comments:

  1. Tahniah. Cemburu sekejap, blog Mieya langsung tak dikunjungi oleh CPUV campaign bulan ini. Merajuk mungkin.. huhu sabar je lah.

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)