Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

jdr

advertorial.my

Monday, March 19, 2012

Nak tahu berapa berat blogku!

Rupa-rupanya blog ada 'berat'
ini aku tahu bila baca post tentang berat blog
dari blog ini...
http://scarlettj1.blogspot.com/2012/03/cara-timbang-berat-blog.html

ingatkan orang je ada 'berat'
taklah berat mana blogku ini..
tak sampai seminit (0.94 seconds) ..
dah boleh load ke sini..

Nak timbang blog anda juga??
Sila ke link ini..


6 comments:

  1. syarat nak ringan kan blog jangan banyakkan benda2 yang bergerak, gambar dan widget...

    pernah masuk blog yang 1 minit pun belum abis load... huhuhu

    ReplyDelete
  2. masa awal ayu berblog 2 tahun lepas... mmg ayu sentiasa check.. bukan apa takut kawan sukar nak loading..

    tapi blog teratai mmg senang nak loading, tahniah

    ReplyDelete
  3. BHP ~ risau gok takut loading lama,jadi pengunjung 'lari'!

    ReplyDelete
  4. Mak dara ~ oh suka dengar...tq:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...