Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, December 24, 2010

1st GA Kelip-kelip kehidupan Mari Mengira Bintang

INI ADALAH STICKY POST
SILA SCROLL DOWN UNTUK MEMBACA
ENTRI SETERUSNYA




Memandangkan aku telah 2 kali meme
nangi Giveaway/Contest, jadi aku teringin berkongsi rasa gembira ini dengan semua blogger. Dengan sebab itu, aku mengadakan GA yang pertama ini dan semestinya berkaitan dengan tajuk blog aku iaitu 'kelip-kelip'!

Jadi 1st GA aku ialah meneka jumlah bintang! Senang je kan. Jadi sesiapa yang mahu menyertai GA aku ini, silalah klik
disini, jangan segan-segan, klik ajelah, amat-amat dialu-alukan!

14 comments:

  1. salam perkenalan..sowey lambat tinggal jejak sebab bz skit..hihi

    wah ada GA lah kat sini..

    kalau sempat saya nak join jgk ye :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. dah join.. hee

    http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/contest-mari-mengira-bintang.html

    ReplyDelete
  4. GA ni takde tarikh tutup ke akak ?

    ReplyDelete
  5. akak ada join ga dari asfiedaimpiana kan, pengantin baru ga tu..cepat akak gi blog dia, dia tgh nak bg hadiah kat sapa cepat dia dpt..ni link dia..

    http://asfiedaimpiana.blogspot.com/

    Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

    ReplyDelete
  6. dah folow awk..
    salam perkenalan..
    =)

    ReplyDelete
  7. kak..nak join lagi nak hadiah double..bulehh??

    ReplyDelete
  8. kak, dah tny puan penganjur ek, tak leh bagi nama dah ek?

    Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

    ReplyDelete
  9. Masuk gak contest ni walaupun dah ramai nak gak hadiah huhuh..

    http://mahamahu.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-kelip-kelip-kehidupan.html

    ReplyDelete
  10. salam...jemput join contest d blog saya... =)

    http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

    ReplyDelete
  11. kak.. rasanya dah hantar link
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-kelip-kelipkehidupan.html

    ReplyDelete
  12. alamak...dah tarikh tutup la ...lain kali boleh join kot...tk

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)