Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, December 6, 2010

Syukran.....dapat award lagi!


Award kali ini aku dapat daripada eiyda dan haszuraidah . Jadi aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada eiyda dan haszuraidah sebab beri aku title "beautiful blogger". Terperasanlah pulak diri aku cantik! he,he...jangan jeles ya, eiyda dan haszuraidah dah iktirafkan aku 'cantik'.

Ada pulak soalan perlu di jawab : 7 perkara tentang diri aku ~ banyak ni, boleh tak nak beritahu 3 je, kira aci lah ye ...

1. Suka sangat window shopping ~ tak beli pun tak pe!

2. Suka berblogging ~ sejak akhir-akhir ni aje!

3. Suka mengemas rumah ~ tapi yang hairannya rumah sentiasa bersepah!



Award kedua, aku dapat daripada Fizzo, cantik sungguh awardnya, pink gitu! Macam biasa ada soalan kena jawab.

1. Apakah perasaan anda apabila ramai follower?
Eh,eh ramai ke follower blog aku, tak sampai seratus pun! Tapi lebih daripada 1 tu dah dikira ramai, jadi aku amatlah berbangga dengan follower blog aku ni. TQVM semua :)

2. Apa pendapat tentang award tu?
Nice, lagipun warna pink kan warna kesukaan aku dan aku memang suka makan ais krim!

3. Apakah yang anda buat untuk tambahkan follower?
Selalu pergi menjenguk (bw) rakan blogger, tengok post yang menarik!

4. Sila upload gambar award yang diperolehi
Ops, yang ini aku dah muatkan dalam pages 'contest'>'award',sila klik jika mahu lihat ya!

5. Nak tagged kepada :

Cik Sue
Syrupmasin
Farhana
Kak Yong
























8 comments:

  1. mana kah isi n3 ni.. ;)

    selamat menyambut tahun baru 1432H..

    ReplyDelete
  2. kakyong~testing masa tu, skrang n3 dah siap, kak yong dpt award!

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat award..


    selamat tahun baru..=)

    ReplyDelete
  4. nur & zack~salam maal hijrah utk kamu juga, dgn azam baru yg bakal mencipta sesuatu yg baru!

    ReplyDelete
  5. tq.. n salam maal hijrah.. terus berbloging k.. i follow u hehehe

    ReplyDelete
  6. kak, boleh..silakan, amik ajela tutorial saya tu..benda baik harus disebar2kan..agagaga


    New entri :Maila Vote Saya

    ReplyDelete
  7. Has~ohh tqvm, ini yg cayang has, cium sikit muahh,muahh...:)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)