Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Wednesday, May 4, 2011

Menyelam Sambil Minum Air!

Isnin, 4 April,2011

Ambil cuti rehat khas (CRK) sebab semalam ada jamuan anak saudara suami di Kuala Lumpur (pemenang Peraduan Gerbang Perkahwinan Musim Kedua anjuran akhbar Utusan Malaysia). Jadi tak sempat balik! Peluang ini diambil untuk bercuti dengan keluargaku, bukannya ke mana-manapun, malah ke Jalan TAR pun tak sempat! Cuma lepak dengan anak-anak (Wani, Ira dan Syu) di kolam renang Hotel Vistana . Angah tidur di dalam bilik hotel sebab sakit belakang!

Di kolam renang inilah anak-anakku mandi


Asyik memilih donut,ambil gambar pun tak sedar!

2.00 petang~

Check out, dalam perjalanan balik singgah di Stesyen Minyak Petronas, isi minyak. Anak-anakku pun sibuk nak 'isi minyak'....beli donut di Dunkin Donuts! Wah, macam-macam bentuk dan perasa donut dibeli, bekalan untuk dimakan dalam kereta sepanjang melalui Lebuhraya Karak sebelum berhenti di R N R Temerloh. Seronoknya mereka dapat bercuti sehari, sebab sepatutnya hari ini mereka ke sekolah! Tak apalah sekali-sekala 'ponteng sekolah'!

9 comments:

  1. memang seronok kak kalau dapat cuti, apatah lagi kalau pi bercuti..hehe..

    Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  2. Betul tu has, terutama kalu di luar negara spt has!

    ReplyDelete
  3. Pergh ~ Bersantai sakan ye kak? hehe.. Yang part sekali-sekala ponteng tu yang best.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Farah~yes, terutama anak2 kak!

    Aretikz~oh amat2lah suka mereka:)

    ReplyDelete
  5. seronoknyaa... hahaha... meriah anak2 akak p kl..

    sy sekarang melayan mama n baba saya yg bercuti di pulau langkawi~

    ReplyDelete
  6. seronok juga ke p. langkawi. Dah agak lama x pi sana!

    ReplyDelete
  7. Sekali-sekala....ermmm...memang seronok.

    Jadi tak seronok bila berkali berkala.

    Ceria selalu.

    ReplyDelete
  8. ahmad humairi~betul tu,sbb itu x digalakkan sangat bercuti time hr sekolah ni kecuali t'paksa!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)