Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, December 26, 2011

Pengumuman...pengumuman!



mulai esok (Selasa) hingga Khamis

bersamaan tarikh masihi 27/12/11 hingga 29/12/11

kawasan tempat tinggal aku tak ada air !!

pasti bertanya kat mana tu??

ohh indera mahkota

jadi malam ini

jangan lupa takung air ya

untuk bekalan 3 hari tu

atau ada alternatif lain...

balik kampung

he,he,he....

14 comments:

  1. Selamat menyimpan stok air ye :)

    ReplyDelete
  2. myra jay ~ kena takung banyak ni..3 hari!

    ReplyDelete
  3. lamanya takde air..3 hari !!..teratai dah simpan air ek?..

    ReplyDelete
  4. KH ~ banyak kawasan jugak, sbb ada kerja-kerja penyelenggaraan TNB di sub stesen utama Bandar I.M..tekanan air rendah dr jam 9 pg hingga 9 mlm...

    ReplyDelete
  5. mama aini ~ setiap bilik air memang ada spare baldi besar sbb area rumah saya ini biasa je x ada air!

    ReplyDelete
  6. Alahai... selamat menakung air ye! Hehe...

    ReplyDelete
  7. s820 ~ sambil bw , sambil2 takung air nih!

    ReplyDelete
  8. Ahaaa...that's rite...balik kg...itu jalan terbaik rasanya..

    P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

    ReplyDelete
  9. 3 ari susah jgk tu kalu air takde...letrik xde xpe lg rasenyer....
    slmt blk kg..hik..hik

    ReplyDelete
  10. Kizz ~ tak dapat baliklah pulak,sbb kena gi sekolah buat persediaan utk buka sekolah nanti!

    OK,thanks..:)

    ReplyDelete
  11. cik dah faridah ~betul tu, baik x ada elektrik...x ada air ini memang susah,nak buat apa2 mesti guna air kan!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)