Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Sunday, October 21, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger pada segmennya!

Sejak akhir-akhir ini, aku banyak menyertai segmen yang dianjurkan oleh blogger-blogger. Segmen pertama yang aku join ialah segmen terjah oleh Hanif Idrus. Segmen HanifIdrus ini memang telah mempopularkan blog aku iaitu kelip-kelipan contest dan melonjakkan follower blogku itu. 

Selepas itu, banyaklah segmen yang aku join. Antaranya segmen miz ruha/lesen. Pun tak disangka-sangka segmen itu dipilih sebagai salah satu blog yang akan direview oleh penganjur blog iaitu miz ruha. Terima kasih...tak sabar nak baca review itu!

Segmen berpantun yang aku join adalah anjuran blog mia liana.com.....segmen mialiana.com mari berpantun.  Sebenarnya semenjak dari bangku sekolah lagi aku memang suka berpantun dan bersajak. Oleh itu apabila ada segmen berpantun itu, aku tak lepaskan peluang menyertainya. Rupa-rupanya, bakat yang telah lama tidak diasahkan ini masih berbisa...isk-isk puji dirilah pulak!He,he.. Mungkin nasibku baik...segmen berpantun ini juga aku mendapat tempat kedua:)

Jadi jika nak baca segmen-segmen tu, klik ajelah tulisan-tulisan berwarna tu......:)

15 comments:

  1. assalam teratai..tahniah..acik nak klik kejap lagi..

    ReplyDelete
  2. Miss Ruha segmen memang best....kelakau dan ngam...

    ReplyDelete
  3. Tahniah, inilah untungnya join segmen kan?

    ReplyDelete
  4. tahniah ye.. saya ikut mood.. mai mood rajin join la segala segmen yg ada :)

    ReplyDelete
  5. rajin nye join segmen.. ape pun teruskan blogging ye =)

    ReplyDelete
  6. kalo rajin BW memang untung ^_^

    ReplyDelete
  7. hehe --- > http://www.youtube.com/watch?v=lfDTffuvAt0

    ReplyDelete
  8. Waaa..kak teratai ni sgt active join event yg bloger anjurkan yea...bgs2...shino nk wt event gk la...hehe...

    ReplyDelete
  9. eh best lak tajuk tu..mmg tepat la kan..kalo join segmen byk2..follower pun meningkat...lagi untung dpt hadiah...hihi

    ReplyDelete
  10. Betul tu teratai....segmen ni mmg menaikkan trafik dan follower.....cuma kadang2 malas je...he..he...

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)