Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Thursday, March 15, 2012

Gaji Terbaru selepas + 13%



Berikut jadual gred gaji baru setelah ditambah kenaikan 13%. Belanjalah dengan berhemah, demi kesejahteraan semua....

Gred DG 44


Gred DG 48


14 comments:

  1. tahniah.. buat kakitgn kerajaan termasuk teratai....maaf mama lambat lawat teratai...hu2x..

    ReplyDelete
  2. anie ~ memang x disangkal,nasi dagang best in the world!

    ReplyDelete
  3. Prince Noob ~ bukan cikgu je,semua kakitangan awam lain pun naik gaji!

    ReplyDelete
  4. mama aini ~thanks:)

    biar lambat asalkan mama aini sudi bertandang, itu sudah memadai:)

    ReplyDelete
  5. yg keje sendiri dan swasta ni mcm belalang, telan air liur jer tiap kali tgk berita2 gembira mcm ni :P

    ReplyDelete
  6. BHP ~ jgnlah begitu! Ada juga time org2 gomen ini telan air liur bila tengok org kerja swasta dpt bonus 3-4 bulan! n org kerja sendiri dpt untung berlipat ganda bila dpt naikkan harga barang!

    Sebenarnya ada situasi 50-50 kat situ:)

    ReplyDelete
  7. Err.. xda ketan dgn tangga gji saya.. hehe.. ^^

    Bahagian U kan.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Aku jeles....tapi tumpang happy untuk kawan2 yang naik gaji..
    Bagus kerajaan kita ni..

    ReplyDelete
  9. Bestkan. Mber ramaiiii cikgu teknik, cikgu vokay, mcm2. Tp mmg masyuk jd ckgu ni. Syukurlah Alhamdulillah! ;)

    ReplyDelete
  10. Aretikz ~ betul tu, ini utk lulusan univ.

    Hanif Idrus ~ Baru merasa naik gaji!
    Tak dinafikan,betul tu:)

    mommynana ~ Syukur...Alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  11. hmmm bersyukur walaupun gaji naik sikit..harapan naik banyak, tapi tak pe lah, naik jugak kan..(ayat nak sedapkan hati)..heheheh

    ReplyDelete
  12. Sarah ~ betul tu, naik banyak atau sikit x penting! Apa2pun bersyukur...:))

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)