Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Friday, January 2, 2015

Cuti-cuti JB : Angry Bird Play Ground

Semasa di JB, sempatlah juga kami ke KOMTAR Mall dan 'window shopping'. Tak beli apa-apa pun. Namun bagi memenuhi kehendak wani, ira dan syu..kami ke Angry Bird Play Ground untuk bermain-main.


Ramai betul orang, maklumlah cuti sekolah. Syu muncung aje dan tak main apa-apa sebab 'orang terlalulah ramainya, pening kepala', kata syu.Tapi wani dan ira seronok je main. Sempatlah main 2 - 3 round. Sambil-sambil tu sempatlah aku landing berehat sekejap setelah penat berjalan...hehe


Oh ya..jika nak datang sini tu, sediakan sepasang stokin ya, sebab semua play ground di sini dilapik getah gebus gitu. Kalau pakai kasut tu, nak-nak yang bertumit tu nanti rosaklah pulak. Oleh kerana itu, semua pengunjungnya kena pakai stokin!
Nampak tu, semua berstokin, tak kira tua, muda dan kanak-kanak.

No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)