Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Saturday, October 8, 2011

Nasi Dagang Pulut Hitam


Pernah makan nasi dagang? Sure ramai yang pernah makan nasi dagang dan berlaukkan gulai ikan aye. Memang sedap!

Tapi pernah makan nasi dagang yang diperbuat daripada pulut hitam? Mungkin tak ada kot.... sebab aku pun baru first time makan nasi dagang pulut hitam ini. Rasanya tak berbeza pun dengan nasi dagang biasa, cuma warnanya saja berbeza. Still masih sedap dan menyelerakan, tambahan pula jiran yang hantar tu memang pakar memasak!



2 comments:

  1. kt klantan mmg ada beras nasi dagang warna ni..=)

    ReplyDelete
  2. KH ~ oh ,ya ke....tak pernah tengok sbb di area Kuantan n Trg hanya ada nasi dagang warna putih aje :)

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)