Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Monday, May 13, 2013

Komisen 1 dari Job Di Rumah(JDR)

Gembira tak terhingga apabila membuka emel semalam...tiba-tiba terlihat dalam inbox ada emel dari JDR....rupa-rupanya saya telah berjaya mendapat komisen 1 setelah menceritakan tentang JDR ini pada 15/4/13 dengan tajuk Job Di Rumah memang boleh dipercayai!


Komisen 1 ini telah pun dibank in oleh pihak JDR pada hari ini...bestnya, gembira sangat.

Jadi sesiapa  yang nak beli panduan dari  JDR ni, jangan ragu-ragu klik sini.... atau klik saja banner di bawah ni

6 comments:

  1. Tahniah..semoga dimurahkan lagi rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, dah dapat komisen ke dua!

      Delete
  2. Replies
    1. JDR ni adalah syarikat pengiklanan kerja online. Jika daftar dgn JDR, mereka akan hantar maklumat ttg kerja2 online yg mungkin kita berminat. Dr situ, bolehlah mohon kerja atas talian ini.

      Delete
  3. so far saya penah dpt komisen as affiliate je. teringin gak nk dpt income dri projek2 tp kdang2 bid on a projek n dh start, etibe je projek tu dorg padam. cne ye nk dptkn projek yg btul2 menjamin pulangan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun dpt komisen sbg affiliate JDR. Ttg projek yg dorg padam tu munkgin nasib tak menyebelahi Quratul Aini. Perkara ni tak pernah terjadilah pulak...setakat ni. Skrg ni tak buat apa2 job sbb sibuk!

      Delete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)