Doa Solat Dhuha

Hayatilah...

Saturday, June 8, 2013

Komisen 3 dari Job Di Rumah





Sungguh tak sangka, baru je dapat komisen 2 minggu lepas (30.5.13) berjumlah RM20. Seminggu lepas itu iaitu pada 6 Jun dapat pula komisen 3 dari JDR berjumlah RM25. Syukur alhamdulillah..

Jika sesiapa nak baca post saya tentang JDR ini sila klik sini. 

Mana-mana yang berminat nak join (as an agent)  atau ingin  mencuba JDR ni bolehlah klik banner di bawah ini..

8 comments:

  1. waaaaa..bestnya. fyna dah register. tapi tak buat lagi pape job ^_^ masih takde masa. lepas nih nak cuba lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh kena cari masa...jika tak masa tu lari!

      Delete
  2. Teratai..acik memang x faham.tapi nanti nak cuba tengok.guna telefon ni beh baca ngan komen je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu acik erna! Kalu nak explore tu memang selesa dengan lappy!

      Delete
  3. Replies
    1. Jika berusaha n ada rezeki tu...insya Allah :)

      Delete
  4. blh tak nak tau... nak siapkan satu2 job tu brapa lama amik masa?

    ReplyDelete
  5. tak pasti...mungkin bergantung kpd jenis job yg dipohon!

    ReplyDelete

Apa-apa komen/pandangan amat dihargai :)